Basiscursus Kristallen Schedels


Wat zijn kristallen schedels?

Kristallen schedels zijn uit verschillende soorten kristal geslepen kunstwerken in de vorm van menselijke schedels. Volgens een legende zijn er 13 originele schedels van meer dan 2000 jaar oud. Kristallen schedels bezitten grote krachten. Als een soort 'antenne' zijn ze in staat informatie op te pikken en op te slaan.
 

Basiscursus kristallen schedels
In deze basiscursus (3 avonden) kun je zelf de mystieke kracht ervaren van kristallen schedels. Je ontdekt wat kristallen schedels aan kracht, wijsheid en liefde te bieden hebben. Hun uitnodigende, liefdevolle energie opent je hart voor transmutatie en groei. Het triggert je zelfgenezend vermogen en zet daarmee een proces in gang dat zeer intensief en diepgaand heling kan brengen op emotioneel, spiritueel en mentaal niveau.

Onderwerpen
We behandelen de volgende onderwerpen tijdens de cursus: 
• achtergrondinformatie over kristallen schedels en de Cosmic & Flower Energies;
• aarden, openen en intuïtief verbinden met kristallen schedels;
• kennismaken met de Cosmic & Flower Energies;
• meditatie en visualisatie met hulp van kristallen schedels en de Cosmic & Flower Energies.

 

Praktisch

Voor wie: voor iedereen die openstaat voor de mystieke kracht van kristallen schedels en de helende frequenties van de Cosmic & Flower Energies, en wil ervaren wat deze voor hun persoonlijke groei kunnen betekenen.
Je kunt eventueel je eigen kristallen schedel meenemen. Ervaring met kristallen schedels en/of de Cosmic & Flower Energies is niet vereist. De cursus start bij voldoende deelnemers (minimaal 4).

Wanneer: dinsdag 25 september, 2 oktober en 9 oktober 2018.
De cursus wordt gegeven van 19.30 tot 21.30 uur.
Waar: omgeving Zwijndrecht
Investering: € 147,00 p.p.; inclusief koffie/thee met wat lekkers, werken met de kristallen schedels en de Cosmic & Flower Energies, samengestelde Energie in druppelflacon voor thuis, meditaties en visualisaties en begeleiding.
Aanmelden: voor 1 september 2018
Vroegboekkorting: € 25,00.
Bij aanmelding en betaling
voor 1 juli 2018 betaal je geen € 147,00 maar € 122,00!

 
Heb je al ervaring met kristallen schedels?

Volg dan de gevorderden cursus van 5 avonden "werken met kristallen schedels" om een nog diepere verbinding aan te gaan met de kristallen schedels.