Lees de reacties van cliënten en deelnemers!

Wat zeggen anderen over de consulten, workshops en cursussen van Crystal Angels? Lees hier de reacties en ervaringen van deelnemers en cliënten. Het kan erg leerzaam en ondersteunend zijn om te weten welke ervaringen anderen hebben opgedaan.


Mw. S. R., na een combinatie klankhealing & hypnose sessie

Wat een fijn gevoel om een klankhealing te ontvangen van iemand die zich helemaal op jou afstemt om je zo precies datgene te geven wat je nodig hebt. Wanneer ik ergens pijn of kriebel voelde, kwam gelijk een reactie met de klankschalen en de pijn was weg, geweldig.
De hypnose sessie, als extra aanvulling, gaf mij heel veel duidelijkheid in de stukken waar ik nu mee bezig ben. Ik heb in ieder geval een zalig gevoel van rust en ontspanning over me heen, een paar flinke eye-openers en dingen die mooi op z'n plaats zijn gevallen. En ik ben dus hartstikke tevreden. Thuis heb ik nog heerlijk nagenoten. Dank je wel!!


Elly Baart, aankoop kristallen schedels

"De Kristallen Schedels hebben in mijn leven een liefdevolle, humorvolle, zuivere èn niet te ontduiken energie geïntroduceerd!" Elly Baart

J.A., na combinatiehealing met kristal en kleur

Altijd al wat gehad met kristallen, maar nooit geweten dat deze helende kwaliteiten bezitten en dat de kleur van een kristal ook heel veel over jezelf zegt. Een afspraak gemaakt voor een kristalhealing om te kijken wat het me zou brengen. Ben een stuk wijzer geworden en heb een heerlijke healing gehad, voelde het tintelen, kreeg het warm en dan weer koud. Maar heb het gevoel dat er veel geschoond is in m’n lichaam. Dank je wel.

Marian te Rotterdam, na de worskhop kristallen
"Ik ben tijdens de workshopdag verder gekomen met het LATEN van moeilijke dingen, en meer gaan genieten van de leuke dingen.
Al met al was het een "GAVE" dag (ook een leuke woordspeling, hè)!!!"
Marian te Rotterdam

 

Dhr. J., na een klankhealing
Na een erg drukke periode op m’n werk en een privéleven wat daardoor op een laag pitje terecht kwam, besloot ik even gas terug te nemen en aan mezelf te denken. Zo door de jaren heen al van alles gedaan en ervaren: Deeksha, kristalworkshop, yoga etc., dus leek het me leuk om een klankhealing te boeken. Voor mij een echt moment van ontspanning. Mooie klanken, tijd voor mezelf en ik kon helemaal mezelf zijn. Ik viel zelfs in slaap, voor mij het beste bewijs dat het me de rust bracht die ik nodig had. Fijn!

Mw. A. te R, na een hotstone massage
Een leuk kado van een vriendin gekregen: een hotstone massage. Ik vond het heerlijk relaxend en de warmte heeft me enorm geholpen. Bedankt voor de goede zorgen.

 

Dhr. M., na een huisreiniging
"Ik voel me na de huisreiniging heel sterk en doe weer van alles. Ik leef in een oase van rust en heb dat nog nooit eerder mogen ervaren, nu wel. Dankjewel hiervoor." M.


Dhr. T, na een klankhealing 

Wel wat onwennig maar ook wel benieuwd was ik hoe een klankhealing op mij zou over komen. Heel apart, rust kreeg ik ervan mooie klanken van de klankschalen maar vooral de rainstick deed me wat. Erg leuk om mee te maken.