Werkwijze consult Hypno- en regressietherapie


Wat als ik een afspraak wil maken?
We plannen in overleg een eerste consult. Je kunt hiervoor contact met mij opnemen.
Kijk bij tarieven als je informatie wilt over de kosten van een consult.

Spelen er meerdere dingen tegelijk? Zit je met meerdere vragen waarvoor je een antwoord zoekt?
Het kan dan verstandig zijn om een traject af te spreken. Neem in dat geval contact met mij op zodat we dit samen kunnen bespreken.


Hoe verloopt het eerste contact bij kinderen en jongeren tot 14 jaar?

Voor kinderen en jongeren tot 14 jaar wordt altijd eerst een kennismaking & intakegesprek ingepland voordat een eerste consult of een traject start. Bij dit gesprek is een van de ouders/verzorgers aanwezig. Het gesprek duurt 30 tot 45 minuten en de kosten hiervoor zijn € 55,00. Na het kennismaking & intakegesprek kan een afspraak gemaakt worden voor het eerste consult.
Indien tijdens het kennismaking & intakegesprek blijkt dat een traject wenselijk is, zal dit worden besproken en kan dit in overleg worden ingepland.

Hoe verloopt het eerste contact bij jongeren (vanaf 14 jaar) en volwassenen?
Voor jongeren (vanaf 14 jaar) en volwassenen wordt standaard een eerste consult ingepland.
Op verzoek van de cliënt kan eerst een kennismaking & intakegesprek plaatsvinden.
Indien direct duidelijk is dat een traject zal worden opgestart, plannen we standaard een kennismaking & intakegesprek in.
Dit gesprek duurt 45 minuten tot 1 uur. De kosten zijn € 75,00.

Het eerste consult
Indien er vooraf geen kennismaking heeft plaatsgevonden, starten we met een intakegesprek zodat ik je beter leer kennen. Ik luister naar jouw verhaal en zal zo nu en dan vragen stellen om dingen nog meer helder te krijgen. We bespreken wat jouw vraag is, welk doel je hebt en wat je verwachtingen zijn.
En zo nodig hebben we het over samenhangende factoren; je leven nu, je verleden, werk, etc. Maar ook wil ik weten waar jouw sterke punten liggen, welke vaardigheden je hebt die we kunnen inzetten tijdens de consulten om je zo goed mogelijk te helpen.

Na het intakegesprek, bespreken we of hypnotherapie, regressietherapie -of een combinatie van beiden- ingezet zal worden.
Ook stel ik een persoonlijk behandelplan voor jou op. Hierin wordt duidelijk omschreven welke doelen je hebt, welke tools en technieken we inzetten om jouw doel(en) te bereiken en hoeveel consulten je- naar verwachting- nodig hebt.
Deze overeenkomst is in tweevoud en wordt door ons beiden ondertekend.

Als hypnotherapeut, healer en coach heb ik diverse technieken en mogelijkheden om je te ondersteunen, meer inzicht te geven in je proces en jouw vraag of probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Aansluitend krijg je een eerste behandeling. Samen gaan we aan de slag om jouw doel te bereiken!

Hoe werkt hypnose?
Tijdens de behandeling zit je lekker ontspannen op een stoel of lig je comfortabel op een behandeltafel. Met behulp van diverse methoden en technieken, breng ik je in een diepe ontspannen toestand waarbij je alert en helder bent.
In contact met jouw onderbewustzijn, werken we aan jouw vraag of klacht.

Hoe werkt regressie?
Tijdens de behandeling zit je lekker ontspannen op een stoel. Er zijn verschillende technieken en mogelijkheden om "terug te gaan in de tijd". Naar aanleiding van ons intakegesprek en de informatie die ik van je heb gekregen, kies ik voor een bepaalde methode en gaan we aan de slag.

Wat verder nog belangrijk is
Het eerste consult hypnotherapie voor jongeren (vanaf 14 jaar) en volwassenen duurt- inclusief korte kennismaking en behandeling- ± 1,5 uur. Een vervolgconsult hypnotherapie duurt ± 1 uur.

Het eerste consult regressietherapie duurt -inclusief korte kennismaking en behandeling- ± 2 uur.
Een vervolgconsult regressietherapie duurt ± 1 tot 1,5 uur.

Het eerste consult hypnotherapie voor kinderen en jongeren tot 14 jaar duurt ± 1 uur.
Een vervolgconsult hypnotherapie duurt ± 45 minuten.

Het eerste consult regressietherapie voor kinderen en jongeren tot 14 jaar duurt ± 1,5 uur.
Een vervolgconsult regressietherapie duurt ± 1 uur.

Aan de slag?
Wil jij met hypnotherapie aan de slag om te werken aan jouw vraag of klacht?
Neem contact op voor het maken van een afspraak. Crystal Angels helpt je graag!