Werkwijze consult Hypno- en regressietherapie


Wat als ik een afspraak wil maken?
Als je wilt, plannen we eerst een kennismakingsgesprek.
In dit eerste gesprek onderzoeken we of ik je kan helpen en kijken we of er een wederzijdse "klik" is om samen aan de slag te gaan. Is een goede basis aanwezig, dan maken we een afspraak voor een eerste consult.


Hoe verloopt het eerste consult?

We starten met een intakegesprek zodat ik je beter leer kennen.
Ik luister naar jouw verhaal en zal zo nu en dan vragen stellen om dingen nog meer helder te krijgen. We bespreken wat jouw vraag is, welk doel je hebt en wat je verwachtingen zijn.
En zo nodig hebben we het over samenhangende factoren; je leven nu, je verleden, werk, etc. Maar ook wil ik weten waar jouw sterke punten liggen, welke vaardigheden je hebt die we kunnen inzetten tijdens de consulten om je zo goed mogelijk te helpen.

Na het intakegesprek, bespreken we of hypnotherapie, regressietherapie -of een combinatie van beiden- ingezet zal worden.
Ook stel ik een persoonlijk behandelplan voor jou op. Hierin wordt duidelijk omschreven welke doelen je hebt, welke tools en technieken we inzetten om jouw doel(en) te bereiken en hoeveel consulten je- naar verwachting- nodig hebt.
Deze overeenkomst is in tweevoud en wordt door ons beiden ondertekend.

Als hypnotherapeut, healer en coach heb ik diverse technieken en mogelijkheden om je te ondersteunen, meer inzicht te geven in je proces en jouw vraag of probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Aansluitend krijg je een eerste behandeling. Samen gaan we aan de slag om jouw doel te bereiken!

Hoe werkt hypnose?
Tijdens de behandeling zit je lekker ontspannen op een stoel of lig je comfortabel op een behandeltafel. Met behulp van diverse methoden en technieken, breng ik je in een diepe ontspannen toestand waarbij je alert en helder bent.
In contact met jouw onderbewustzijn, werken we aan jouw vraag of klacht.

Hoe werkt regressie?
Tijdens de behandeling zit je lekker ontspannen op een stoel. Er zijn verschillende technieken en mogelijkheden om "terug te gaan in de tijd". Naar aanleiding van ons intakegesprek en de informatie die ik van je heb gekregen, kies ik voor een bepaalde methode en gaan we aan de slag.

Wat verder nog belangrijk is
Een kennismakingsgesprek duurt ± 30 minuten en kost € 25,00.
Het eerste consult hypnotherapie duurt- inclusief intakegesprek en behandeling- ± 1,5 tot 2 uur.
Een vervolgconsult duurt ± 1 tot 1,5 uur.

Het eerste consult regressietherapie duurt -inclusief intakegesprek en behandeling- ± 2 tot 2,5 uur.

Aan de slag?
Wil jij met hypnotherapie aan de slag om te werken aan jouw vraag of klacht?
Neem contact op voor het maken van een afspraak. Crystal Angels helpt je graag!