Cosmic & Flower Energies


Wat zijn Cosmic & Flower Energies?
De Cosmic & Flower Energies (C&F Energies) zijn geprepareerd uit onder meer bloemen, edelstenen en Kosmische trillingsfrequenties.
Door het intuïtief ontvangen van informatie ontstaan deze 'Kosmische Bloesem Energieën'. Hierbij wordt vanuit de Lichtwereld hulp geboden door o.a. Engelen en andere Lichtwezens.
Bij het prepareren van de Energies worden de vrijkomende trillingen van bloemen, edelstenen en kristallen opgeslagen in bronwater.
Ook planeetstanden en andere kosmische gebeurtenissen spelen een rol bij het tot stand komen van deze Energies.
Dit bronwater zorgt voor herstel van de energiekanalen in het lichaam en heeft zo een helende werking op lichaam én geest. Daarnaast bieden zij ondersteuning in het bewustwordingsproces van de mens d.m.v. uitzuivering en heelwording.

Waarom een Cosmic & Flower Consult?
Alles is energie. Ook de mens bestaat uit een netwerk van complexe energievelden die in verbinding staan met het celsysteem. Vanuit het zichtbare licht van de zon en vanuit, voor de mens onzichtbare, trillingen uit het universum, wordt energie opgenomen in de energievelden.

Wanneer de energievelden vervuild zijn door bijvoorbeeld onverwerkte ervaringen, ontstaan verstoringen. Ons zelfgenezingsproces raakt in onbalans, met mogelijk ziektes en onrust als gevolg.
Door regelmatige inname van de Cosmic & Flower Energies worden de vervuilde energievelden gezuiverd. De opgeslagen informatie in de cellen van het lichaam wordt gedecodeerd.
Bij het ontstaan van nieuwe cellen (celdeling) kan informatie, die is opgeslagen in de Cosmic&Flower Energies, in deze nieuwe cellen worden opgenomen, integreren en verankeren. Emotionele verstoringen worden tot op celniveau gereinigd.
Je wordt je weer meer bewust van lichaam en geest en bent beter in staat ervaringen en energieën te verwerken.

Praktisch

Het eerste consult met ondersteunende Cosmic & Flower Energies duurt ongeveer 75-90 minuten. De investering bedraagt € 100,00.
Dit is inclusief intakegesprek, behandeling en een samengestelde Energy in een doseerflesje voor thuisgebruik + 1x een kort consult en het navullen van je doseerflesje (na ± 4 weken).
Vervolgconsulten duren gemiddeld 60 minuten en kosten € 55,00 per consult.
Ook dit is inclusief samengestelde Energy in een doseerflesje voor thuisgebruik.

Raadplegen van een arts

Voor elke cliënt geldt het volgende advies: raadpleeg een (huis) arts of specialist bij welke klacht dan ook.