TrainingGezellig, praktisch, leerzaam, helend!
Volg eens een workshop of cursus  en ga in groepsverband actief en creatief aan de slag met de aangeboden informatie waardoor het 'leereffect' nog groter is.

Al doende lerend kun je de aangeleerde vaardigheden direct in de praktijk brengen.
Door het groepsproces en de samenwerking, komen nieuwe inzichten en ideeën naar boven die je met elkaar kunt delen en uitwerken.

Een workshop volgen is gezellig, geeft je voldoening, brengt plezier en geeft de nodige energie zodat je daarna vol nieuwe ideeën en extra kennis en vaardigheden weer verder kunt.


Welke workshops kun je volgen?

Ervaar de helende frequenties van Kristal & Kleur.
Kom tot rust door de klanktrillingen van klankschalen en andere instrumenten.

Welke cursussen zijn er?

Voel de uitnodigende, liefdevolle energie van Kristallen Schedels in de basiscursus "Kennismaken met kristallen schedels".
En de transmuterende en helende verdiepingscursus "werken met kristallen schedels".

Voor wie?

De workshops zijn geschikt voor iedereen die wil leren door te doen en ook open staat voor de helende werking van kristallen, klankschalen en kleuren. De workshops zijn ook geschikt voor kinderen (vanaf 6 jaar)!
Wil je groeien in het leven en sta je open voor nieuwe ervaringen? Dan is een cursus geschikt voor jou.
Voorkennis is niet vereist. De basiscursus 'Kennismaken met Kristallen schedels' is wel een prima opstap voor de verdiepingscursus. De cursussen zijn minder geschikt voor kinderen.


Wil je meedoen?
Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven. Geef bij 'bericht' aan voor welke workshop of cursus jij je wilt opgeven.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.